Obľúbené

Digitálny multimeter 760-1 TESTO

Bez otočného prepínača, bez rizika: s digitálnym multimetrom Testo 760-1 odmeriate všetky dôležité elektrické parametre jednoduchšie a bezpečnejšie ako predtým.

Katalógové číslo: 32 7025-0001

Doručenie do 7 prac. dní od objednávky

Cena po prihlásení

Ak sa chcete stať naším partnerom a nakupovať za veľkoobchodné ceny, zaregistrujte sa, obratom vás budeme kontaktovať.

Bez otočného prepínača, bez rizika: s digitálnym multimetrom Testo 760-1 odmeriate všetky dôležité elektrické parametre jednoduchšie a bezpečnejšie ako predtým. Merané veličiny sú rozoznávané automaticky podľa zapojených svoriek. Nemusíte nič nastavovať - meranie bez chýb.

Pri meraní elektrických parametrov ako je prúd, napätie, alebo odpor je dobré používať absolútne bezpečné meracie prístroje. S prístrojom Testo 760-1 sa Vám do ruky dostáva digitálny multimeter, ktorý stanovuje v nové štandardy bezpečnosti.

V porovnaní s multimetrami, ktoré sú bežne na trhu, pri prístroji Testo 760-1 nemusíte najprv voliť meracie svorky a nakoniec meraciu funkciu. Prístroj sám od seba rozozoná vhodnú meranú veličinu pomocou zapojených svoriek a tým vylúči nebezpečné s chybné nastavenia.

Obsluha multimetru je jednoduchšia ako kedykoľvek predtým. Klasický otočný prepínač je nahradený funkčnými tlačidlami, čo umožňuje ovládanie prístroja jednou rukou. Vďaka veľkému podsvietenému displeju s prehľadom rozpoznáte svoje namerané hodnoty. Prístroj Testo 760-1 disponuje najdôležitejšími funkciami pre Vaše každodenné aplikácie merania a je preto ideálnym štartovacím prístrojom v triede digitálnych multimetrov.

  • jednoduchá a bezpečná obsluha vďaka automatickému rozpoznaniu meraných veličín
  • rozoznanie meranej veličiny podľa zapojenia svoriek
  • vhodný takmer pre všetky aplikácie v meraní elektrických veličín
  • prehľadný a podsvietený displej


Obsah dodávky: 
Testo 760-1 Digitálny multimeter, jedna sada meracích káblov, batérie

testo760 

Značka Testo
EAN 555552300035
© 2024 Klimamarket s.r.o.