Vrtuľkový anemometer s meracími kužeľmi 0563 1417 sada 1 417 TESTO

Kompaktný vrtuľkový anemometer testo 417 v sade s dvoma meracími kužeľmi, ktorá bola vyvinutá tak, aby Vám čo najviac uľahčila meranie na prívodoch vzduchu a vzduchových výustkách a tiež na tanierových ventiloch pri klimatizačných a ventilačných systémoch. Integrovaná vrtuľka s priemerom 100 mm Vám rýchlo zaistí presné výsledky. Časové a bodové stredné hodnoty aj objemový prietok sa automaticky vypočítavajú v prístroji a zobrazujú sa na displeji. To umožňuje obzvlášť efektívne nastavenie vyváženého vetrania bytových priestorov – vrátane rýchlej dokumentácie v aplikácii testo Smart App. Aplikácia Vás navyše podporuje nielen pri konfigurácii meracieho prístroja, ale taktiež zobrazuje, ukladá a dokumentuje namerané hodnoty – a tiež premení Váš smartfón na druhý displej prístroja. Testo 417 sada 1 obsahuje dva meracie nálevky pre tanierové ventily a vetracie mriežky. Tieto nálevky je možné ľahko pripojiť k vrtuľke a pokrývajú tak celý rad veľkostí a tvarov výustok.

Katalógové číslo: 0563 1417

Doručenie do 7 prac. dní od objednávky

Cena po prihlásení

Ak sa chcete stať naším partnerom a nakupovať za veľkoobchodné ceny, zaregistrujte sa, obratom vás budeme kontaktovať.

Kompaktný vrtuľkový anemometer testo 417 v sade s dvoma meracími kužeľmi, ktorá bola vyvinutá tak, aby Vám čo najviac uľahčila meranie na prívodoch vzduchu a vzduchových výustkách a tiež na tanierových ventiloch pri klimatizačných a ventilačných systémoch. Integrovaná vrtuľka s priemerom 100 mm Vám rýchlo zaistí presné výsledky. Časové a bodové stredné hodnoty aj objemový prietok sa automaticky vypočítavajú v prístroji a zobrazujú sa na displeji. To umožňuje obzvlášť efektívne nastavenie vyváženého vetrania bytových priestorov – vrátane rýchlej dokumentácie v aplikácii testo Smart App.

Aplikácia Vás navyše podporuje nielen pri konfigurácii meracieho prístroja, ale taktiež zobrazuje, ukladá a dokumentuje namerané hodnoty – a tiež premení Váš smartfón na druhý displej prístroja. Testo 417 sada 1 obsahuje dva meracie nálevky pre tanierové ventily a vetracie mriežky. Tieto nálevky je možné ľahko pripojiť k vrtuľke a pokrývajú tak celý rad veľkostí a tvarov výustok.

Obsah dodávky:

testo 417 - Digitálny vrtuľkový anemometer s 100 mm vrtuľkou a pripojením k aplikácii

Kompaktný vrtuľkový anemometer testo 417 so 100mm vrtuľkou je ideálnym riešením pre jednoduché, rýchle a presné meranie rýchlosti prúdenia, objemového prietoku na prívodoch vzduchu a vzduchových výustkách pri klimatizačných a ventilačných systémoch. Nastavenie vyváženého vetrania bytových priestorov alebo merania u vírivých anemostatov je so sadami testo 417 s lievikom a usmerňovačom prúdenia úplnou hračkou. Vďaka prepojeniu s aplikáciou testo Smart App vyriešite konfiguráciu prístroja, zobrazenie (tiež ako druhá obrazovka) a ukladanie aj dokumentáciu nameraných hodnôt rýchlo a bez komplikácií.

 

Kompaktný vrtuľkový anemometer testo 417 bol vyvinutý tak, aby Vám čo najviac uľahčil meranie na prívodoch vzduchu a vzduchových výustkách pri klimatizačných a ventilačných systémoch. Integrovaná vrtuľka s priemerom 100 mm Vám rýchlo zaistí presné výsledky. Časové a bodové stredné hodnoty aj objemový prietok sa automaticky vypočítavajú v prístroji a zobrazujú sa na displeji. To umožňuje obzvlášť efektívne nastavenie vyváženého vetrania bytových priestorov – vrátane rýchlej dokumentácie v aplikácii testo Smart App.

 

Aplikácia Vás podporuje nielen pri konfigurácii meracieho prístroja, ale taktiež zobrazuje, ukladá a dokumentuje namerané hodnoty - premení tak Váš chytrý telefón na druhý displej. testo 417 je k dispozícii aj v dvoch praktických sadách: testo 417 sada 1 obsahuje dva lieviky pre tanierové ventily a vetracie mriežky. Tieto lieviky je možné ľahko pripojiť k vrtuľke a pokrývajú tak celý rad veľkostí a tvarov výustok. Testo 417 sada 2 obsahuje okrem dvoch lievikov aj usmerňovač prúdenia pre dosiahnutie presných výsledkov merania aj u vírivých anemostatov.

 

Obsah dodávky:


• testo 417 – vrtuľkový anemometer so 100mm vrtuľkou as pripojením k aplikácii

• Prepravné puzdro

• Výstupný protokol z výroby

• 3 x AA batérie



Testovent 417 - sada kužeľov


Sada kužeľov obsahuje kužeľ pre tanierové ventily (Ø 200 mm) a kužeľ pre ventilátory (330 x 330 mm), na použitie s vrtuľkou s priemerom 100 mm pre privádzaný a odvádzaný vzduch


Presné meranieobjemového prietoku na tanierovýchventiloch a ventilačných mriežkach

Kontrolovaná ventiláciaobytných priestorovtestovaním privádzaného a odvádzaného vzduchu

Sada pozostávazdvoch kužeľov

 


Anemometer

Presnosť ±(0,1 m/s + 1,5 % z mv)

Rozlíšenie 0,01 m/s

Merací rozsah 0,3 až 20 m/s

Objemový prietok

Objemový prietok - Merací rozsah 0 až +99999 m³/h 0 do +440 m³/h (testo 417 v kombinácii s lievikom (0563 4170)) 0,1 do +200 m³/h, preferovaný 0,1 až 100 m³/h (testo 417 v kombinácii s lievikom a usmerňovačom prúdenia (0554 4172))

Objemový prietok - Rozlíšenie 0,1 m³/h (0 až +100 ) 1 m³/h (Zostávajúci rozsah)

NTC

NTC - Merací rozsah 0 až +50 °C

NTC - Presnosť ±0,5 °C

NTC - Rozlíšenie 0,1 °C

Technické údaje

Trieda krytia IP40 IP20

Materiál plášťa ABS + PC / TPE

Prevádzková teplota -20 až +50 °C

Skladovacia teplota -20 až +50 °C

Typ batérie 3x AA

Životnost batérie 50 h

Hmotnosť 243 g

Rozmery 236 x 108 x 45 mm

Značka Testo
EAN 555552300049
© 2024 Klimamarket s.r.o.